Zdenka Večerin svjedoči o porukama PŽUB

Zovem se Zdenka (krštena Marija) Večerin. Sada imam 56 godina. Udana sam, katolkinja i imam 5 sinova i dvoje unučadi.


...... U 24. godini svog života sam doživjela obraćenje. Gospodin Isus me izvukao iz smrtne nevolje, iz duševnog mraka i obasjao Svojim Predivnim Svetim Licem. Nakon obraćenja sam došla u doticaj sa djelom Marije Valtorte \' Spjev o Bogočovjeku\' što sam sa punim srcem čitala i Gospodin mi je dao mnoga čudesa i Riječi tijekom tog perioda, dok sam čitala tih 17 knjiga.


..... Nakon toga, otkrila sam Vassuline knjige; \'Pravi život u Bogu\' i također uživala sam u Božjoj ljubavi čitajući ih. Gospodin je preko tih poruka Vassuli mnoge riječi meni osobno uputio. Na primjer čujem Božji Glas koji mi kaže: \'Samo ljubav mi treba\'....i nakon par dana kupim slijedeću Vassulinu knjigu sa naslovom unutar knjige: \'Samo ljubav mi treba\'.


.......Doživjela sam čitajući jedanaestu knjigu da mi Gospodin u njoj govori; podsjetio me na moje obraćenje i slijed događaja koji su to pratili...i ja sam se čudila kako to piše u Vassulinoj knjizi.... Kasnije kada sam pročitala cijelu knjigu, htjedoh se vratiti na taj dio ali ga više nije bilo....Dakle u trenutku čitanja Gospodin mi je čudo učinio.
......U jednom snu Gospodin mi je ponudio prsten ali se meni nije svidio takav, jer sam htjela drugačiji.... Gospodin je povukao prsten i kasnije u slijedećoj knjizi sa žalošću čitam kako Isus tvrdi Vassuli (koja je primila prsten)... tvrdi joj Gospodin da hoda zemljom i traži duše vrijedne povjerenja i nudi im svoj prsten....ali na žalost uglavnom su Ga odbile.

.......Iako sam se pokajala Gospodin mi više nije ponovno ponudio prsten.


.....Ljubljeni moj Gospodin je učinio Duhom Svetim da sam se skoro onesvijestila od udivljenja čitajući Njegovu Riječ ljubavi....


......Otvorila sam grupu na Facebooku: \"VASSULA RUDEN\"

https://www.facebook.com/profile.php?id=347177445331570&ref=ts&fref=ts


......gdje sam prepisala mnoge poruke i dala prijateljima na uvid. U jednom razgovoru preko jedne obraćenice, Gospodin mi je progovorio preko nje i rekao da je zadovoljan što širim Njegove poruke... a za Vassulu mi je rekao da je ona Njegova miljenica .
.....Neka je blagoslovljen naš Bog koji se služi vjernim dušama i neka ih čuva i vodi do kraja puta, do raja! Božji blagoslov svima i dragoj prevoditeljici Mariji Vukić Dragici od koje sam kupovala te predivne knjige!


Zdenka Večerin

Zagreb