Prosinac 2013/1

Dragi slušatelji, vi slušate radio PRAVI ŽIVOT U BOGU i evo vijesti za ovaj tjedan.

28. studenog bila je 28. obljetnica PRAVOG ŽIVOTA U BOGU. Isus Krist osobno je zatražio da ovaj veliki dan držimo u pameti, dan kad nam je On početo davati svoje božanske poruke. Zato su udruge PRAVOG ŽIVOTA U BOGU diljem svijeta organizirale slavljenje toga dana.

U Los Angelesu održano je veliko slavlje u novo obnovljenom kazalištu Alex, gdje je u nedjelju, 24. studenoga započeo pravi festival kršćanskog jedinstva - točno u podne pa sve do 18 h popodne.

Ovo kršćansko jedinstvo sponzorirali su Clare i Antoine Mansour, koji kao laici žive u Okrugu Los Angelesa i rade na jedinstvu posljednjih 22 godine.

Vassula je govorila o našem Ocu nebeskom, kako je On pun ljubavi, a onda nastavila o tome što poruke govore o Jedinstvu. Zaključila je da se okupljamo te svi zajedno vičemo da smo mi jedno, pod jednim Bogom. Na kraju vidjelo se da su svi prisutni bili zaista jedno. Zatim su dvojica govornika (Paul Lauer i Malcolm, iz Malcolm it Loud) govorili o Vassulinoj novoj knjizi i njezinom posljednjem umjetničkom djelu, slici nazvanoj „Nježni Oče“. Ta je slika bila izložena te su je svi mogli vidjeti tijekom festivala.

Bio je to lijep festival, koji je TV snimala (iz Telelumiere NOURSAT) i bit će prikazivan u njihovim programima tijekom idućih dana, a poslije će cijeli festival biti ucijelo prikazan na TV (NOURSAT-u).

U Ateni, u Grčkoj, slavlje je trajalo dva dana - 23. i 24. studenoga. Prvog dana, 23. studenoga slavljena je pravoslavna misa u kapeli u Ateni, a potom ručak u kući jednog od volontera PRAVOG ŽIVOTA U BOGU. Poslije ručka mnogi su svjedočili o tome kako im se život promijenio otkad su počeli čitati ove poruke. Drugog dana, 24. studenoga, proslava se nastavila u istoj kući gdje su prijatelji PRAVOG ŽIVOTA U BOGU molili krunicu s katoličkim svećenikom. Poslije je jedan pravoslavni svećenik služio staru pravoslavnu liturgiju. Tom prigodom okupilo se preko 65 osoba, a svi su bili dirnuti na razne načine.

U Irskoj bila je posebna misa i slavlje u Okrugu Westmeath u subotu 23. studenoga.

I u Zagrebu je svečano proslavljen ovaj blagdan PRAVOG ŽIVOTA U BOGU u nedjelju, 24. studenoga na blagdan KRISTA KRALJA - najprije sa svetom misom u crkvi Kraljice Svete Krunice, a potom ručkom, molitvom i pjesmom u privatnom domu.

Dragi slušatelji, hvalimo i zahvaljujmo Bogu za sve ove radosti okupljanja i slavljenja ovih božanskih poruka.

Hvala na slušanja radija PRAVI ŽIVOT U BOGU.

Bog vas blagoslovio.