Studeni 2013/1

Dragi slušatelji, vi slušate radio PRAVI ŽIVOT U BOGU, Ovog tjedna donosimo vijesti o predstojećim Vassulinim skupovima koje će imati tijekom mjeseca studenoga u Kanadi i Americi.

Detalji o ovim skupovima mogu se naći na centralnoj engleskoj web stranici www.tlig.org

U nedjelju, 10. studenoga 2013. Vassula će govoriti u Torontu, u Kanadi. Govorit će o svojoj novoj knjizi RAJ POSTOJI, ALI I PAKAO, kao i o porukama koje prima od našeg Gospodina.

U subotu, 16. studenoga 2013. Vassula će govoriti u Americi, za slušatelje osnovne škole u Southern Pines, a u nedjelju, 17. studenoga 2013. u Holiday Innu, u Memphisu, te na Univerzitetu Memphis, u Tennesee-ju.

U nedjelju, 24. studenoga 2013. veliki je događaj u Los Angelesu - proslava 28. obljetnice poruka True Lire in God - tj. Pravi život u Bogu. Za temu ovog događaja uzeta je molitva „Nježni Oče“ koju nam je Gospodin dao za 24. obljetnicu, tj. 28. studenoga 2009. Vassula je glavni govornik, a između drugih pozvana je i Mirna, stigmatičarka iz Damaska, iz Sirije. Ovaj će se događaj održati u upravo obnovljenom kazalištu Alex u Glendale, u Kaliforniji, kao što smo već spomenuli na blagdan Krista Kralja, u nedjelju, 24. studenoga, a trajat će od podneva, tj. od 12 do 18 sati.

Kazalište Alex je jedno od najboljih mjesta za ugošćavanje takvog događaja na području Los Angelesa, a budući da se upravo odvija obimno obnavljanje umjetnina, to će biti kao novo za ovaj posebni događaj True Life in God tj. Pravog života u Bogu.

Dragi slušatelji, hvala na slušanju novosti radija PRAVI ŽIVOT U BOGU.

Želimo vam svima sretnu i blagoslovljenu 28. obljetnicu PRAVOG ŽIVOTA U BOGU.

Bog vas blagoslovio.