Srpanj 2014/1

Dragi slušatelji, vi slušate radio Pravi život u Bogu i evo vijesti za ovaj tjedan.

30. i 31. svibnja 2014. održan je sastanak Pravog života u Bogu u Tirolu u Austriji. Glavna tema tog susreta bilo je širenje poruka u Austriji.

Na sastanku je bilo oko 15 osoba kojima se obratio Erwin Schlacher. Erwin svjedoči o porukama Pravog života u Bogu već više od 20 godina i u tom poslanju putovao je u mnoge zemlje i davao slušateljima ideje o promicanju ovih poruka i evangelizaciji ovog Božjeg „Himna ljubavi s Neba“. Sastanak je bio pun radosti i sudionici su odlučili s više žara evangelizirati u svojim gradovima, širiti poruke Pravog života u Boga i svjedočiti o ovom božanskom djelu u ova naša vremena.

Tijekom tih dvaju dana svaki je dana služena sveta misa i sudionici su zajednički molili krunicu. Imali su također prigodu pogledati neke slike s hodočašća u Svetu Zemlju iz 2013. godine.

Neka dragi Bog blagoslovi svoj austrijski vinograd i neka ih naša Sveta Majka vodi i zaštiti!

15. lipnja 2014. tim koji pomaže Nepalski kanal radija Pravi život u Bogu, slavio je drugu obljetnicu emitiranja uživo ovih božanskih poruka. Neka ih Duh Sveti vodi u daljem radu ovog velikog djela Božjeg i neka urodi obilnim plodom.

Dragi slušatelji, hvala na slušanju našeg hrvatskog kanala i vijesti Pravog života u Bogu.

Bog vas sve blagoslovio.