Ožujak 2016/1

Dragi slušatelji, vi slušate radio Pravi život u Bogu i evo vijesti za ovaj tjedan

Donosimo vam dva izvješća o Vassulinom bestselleru Raj postoji ali i pakao.

U Pravom životu u Bogu, Isus kaže: „ Idi i evangeliziraj s ljubavlju za Ljubav.“

Ima mnogo načina za evangelizaciju i Pravom životu u Bogu u Grčkoj došli su na ideju kako se približiti i upoznati ljude s porukama Pravi život u Bogu i Raj postoji, ali i pakao.

Milošću našega Gospodina, u Grčkoj se poruke Pravog života u Bogu i Engleska verzija knjige Raj postoji ali i pakao sada predstavljaju na toplom i dobrodošlom mjestu u kafiću i restoranu Penarrubia Lounge in Alimos, u Ateni u Grčkoj.

Slijedeći prijedlog TLIG prijatelja, šef kafića, koji je bio oduševljen idejom, izradio je dugačku knjižnicu u kafiću/restoranu gdje su gosti mogli uživati u kavi, piću ili jelu zajedno s knjigama.

Salon je snabdjeven knjigama, a 6. veljače 2016, gradonačelnik je posjetio kafić i čestitao članovima Pravog života u Bogu.

Dragi slušatelji, evo još vijesti, o knjizi Raj postoji ali i pakao od prijatelja Pravog života u Bogu iz Latvije

Raj postoji ali i pakao tiskan je u Latviji i već je dostupan u knjižarama Latvije.

To je bio rad od dvije godine – dogovor sa izdavačem, prijevod, izmjene i dopune, izdavanje i …… Rezultat je prekrasan i slava Bogu za to.

Evo još vijesti iz Latvije

Tjedan za jedinstvo kršćana u siječnju proslavljen je u Latviji na poseban način, ove je godine materijale, uključujući i biblijske tekstove, razmišljanja i drugo, pripremala grupa kršćana iz Latvije. Grupa se sastojala od ljudi koji nisu teolozi, ali su već angažirani u različitim ekumenskim aktivnostima u Latviji.

Tema izabrana za taj tjedan bila je „Pozvani da naviještamo silna djela Gospodnja“ (1Petrova 2:9) tako bi ekumenska situacija u Latviji mogla biti okarakterizirana riječima „Živi ekumenizam“

Dragi slušatelji, hvala za slušanje Radija Pravi život u Bogu. Neka vas sve Bog blagoslovi.