Ivana Midenjak svjedoči o porukama PŽUB

Ivana Midenjak

Zovem se Ivana, rođena sam i živim u jednom predivnom malom mjestu Sinju u Hrvatskoj, koje za zaštitnicu ima Gospu Sinjsku. Imam 32 godine, u sretnom sam braku sa Zvonimirom 9 godina, još nemam djece.

Cijeli svoj život sam redovno išla na Misu i bila član crkvenog zbora, sa roditeljima od rane dobi odlazila na hodočašća u svetišta poput Međugorija, Veprica i dr.

Odrasla sam u domu punom ljubavi koje je naša majka izlijevala u neograničenim količinama na mene, sestru i brata. Bilo je kroz život i problema, križeva, ludosti i dr. Iako sam redovno prisustvovala Misi duboko u meni je bila nekakva praznina koju nitko nije mogao napuniti. Uz Božju providnost , u periodu traganja za tim NEČIM, sudjelovala sam na više duhovnih seminara na kojima sam upoznala braću i sestre koji su se međusobno jako ljubili, a nisu bili povezani nikakvim krvnim vezama. Ja sam ih pitala što je uzrok takve ljubavi koja se tako osjećala među njima. Dobila sam odgovor da je uzrok Isus Krist. E, tek mi sada nije bilo ništa jasno……kakve veze ima Isus sa njihovom međusobnom ljubavlju. Braća i sestre iz PŽUB su me pozvali da dođem na jedan njihov susret u zajednicu te su mi dali knjigu koja se zove MOJ ANĐEO DANIJEL.

Prije nego li sam se odlučila da ću otići na taj susret odlučila sam pročitati knjigu koju su mi dali. Čitajući poruke iz te knjige odjednom sam spoznala da je to upravo onaj Bog kojega ja volim, za kojim sam ja cijeli svoj život žudila……BOG PUN LJUBAVI I MILOSRĐA…..BOG SA KOJIM MOGU RAZGOVARATI KAO SA NAJBOLJIM PRIJATELJEM, a ne Bog koji samo čeka da ja pogriješim pa da me on lupi po prstima. Sve je bilo tako jednostavno napisano, sve sam razumjela. Ali sada mi nisu bili jasni ljudi koji su osuđivali tu ženu zbog tih poruka. Poruka koje su pune ljubavi i nježnosti. Pitala sam se da li su oni uopće to pročitali, jer nešto tako je nemoguće osuđivati.

Otišla sam na susret, mislim da sam odmah na prvom susretu postala član, upoznala sam predivnu braću i sestre koje ISKRENO VOLIM, uzrok mojoj ljubavi koju osjećam za njih je ISUS KRIST….SVETO TROJSTVO….MAJKA MARIJA….Članom zajednice je postala i moja majka, koja se preselila Gospodinu 23.09.2012. u 52-oj godini života. Ona je umrla u mom zagrljaju sa osmjehom na licu i dubokim mirom u srcu. Njena sahrana je bila mjesto slavlja i pjesme. Mene i ostale članove obitelji je ostavila na ovome svijetu sa uvjerenjem da se ona nalazi na boljem mjestu, na mjestu gdje se samo pleše pjeva i voli!!!

Ja danas ne osjećam nikakvu prazninu, ja danas živim PUNINU zahvaljujući porukama PŽUB!!!

Ivana Midenjak mob 091/5766244