Studeni 2014/3.

Dragi slušatelji, vi slušate radio Pravi život u Bogu, a kao što smo rekli u prošlim vijestima, nastavljamo s izvješćima o Vassulinu poslanju u Australiju i Solomonsko otočje, u svibnju 2014.

10. svibnja 2014. Vassula je svjedočila o porukama Pravi život u Bogu u Kingstonn City Hall, Melbourne. Dvorana je bila puna, bilo je oko 700 ljudi. Tu je bilo mnogo onih koji nikad nisu čuli Vassulina izlaganja o porukama, ili pak onih koji su veoma malo znali o njima. Tako je Vassula bila usmjerena osobito na početak svojega poslanja, na razgovor sa svojim anđelom čuvarom, Bogom Ocem te Isusom Kristom. Govorila je o intimnosti s Bogom i neprestanoj molitvi, objašnjavajući da imati Boga u svojim mislima tijekom dana, dok obavljamo svoje svakodnevne dužnosti, to znači „mi, nas“ čemu ju je Isus učio: to je zapravo neprestana molitva. Skup je završio s molitvom i većina novo-pridošlih pojurila je kupiti knjige.

11. svibnja 2014. Vassula je svjedočila u Manning Clark Center na Australskom nacionalnom sveučilištu u Canberri. Opet je govorila o tome kako nas Gospodin uči koracima koji nas vode u više razine duhovnosti, nekoj vrsti asketske duhovnosti, te da bi se poruke morale početi čitati od početka. Vassula je govorila gotovo o svim temama o kojima obično govori na svojim svjedočenjima. Skup je završio s Vassulinom molitvom za ozdravljenje.

12. svibnja 2014. lokalna molitvena zajednica Brisbane pozdravila je Vassulu i njezinog nećaka Athanasiosa. Istog dana svjedočila je u Logan Entertainment Center. Tom događaju nazočilo je više od 400 ljudi. Nakon uvoda veliki zbor mladih pjevao je pohvale Bogu gotovo pola sata. Neki od njih bili su s drugih otoka Pacifika.

Vassula se obratila auditoriju, kojeg su opet činili novi ljudi, da bi im prenijela poruke Gospodinove. Mnoštvo je pozorno slušalo.

13. svibnja 2014. Suzy Vardanian pozvala je Vassulu i molitvenu zajednicu u svoju kuću. Okupilo se oko 40 ljudi gdje su molili krunicu, a onda nastavili s pohvalama i slavljenjem Boga. Kad je molitva završila Vassula je istupila i upitala da li itko želi postaviti kakvo pitanje o poruka. Nakon toga započeo je pravi dijalog pitanja i odgovora te su mnoge teme bile predmet razgovora.

Dragi slušatelji, hvala na slušanju radija Pravi život u Bogu. Više informacija o Vassulinu poslanju na Solomonskim otocima, bit će u idućim vijestima.

Bog vas sve blagoslovio.